Talent Network

TalentNetwork_ingenkategori_Normal

Vi sätter dig i kontakt med din framtida arbetsgivare

Bravura har ett stort nätverk av företag som vill hitta talangfulla studenter och nyblivna alumni att investera i för framtiden. Samtidigt kommer vi dagligen i kontakt med studenter som funderar över sitt första jobb.

För att föra dessa två grupper närmare varandra har vi skapat ett talangnätverk för studenter och nyblivna alumni. Talent Network vänder sig till dig vill prova på arbetslivet under studietiden genom extrajobb, samt dig som nyexad med upp till två års erfarenhet som är i startgroparna av din karriär. Som medlem i vårt Talent Network kan du komma i kontakt med framtida arbetsgivare redan under din studietid. Vi matchar din bakgrund och dina intressen med våra kontakters rekryteringsbehov och hör av oss till dig.

Vem kan gå med i Talent Network?
Nätverket vänder sig till alla studenter och nyexade (upp till två år) som utbildar/utbildat sig på högskola/universitet/yrkeshögskola i landet med syfte att få dessa personer närmare sitt drömjobb.

Vad får du som medlem i Talent Network?

Som medlem får du förhandsinformation och inbjudningar till träffar och karriärevent där du kommer i kontakt med Bravuras rekryterare och kundföretag. Du får uppdateringar om de hetaste jobben efter examen och extrajobb bredvid studierna samt tips om arbetsliv och karriärsutveckling. Vi delar information och råd med dig via nyhetsbrev och direkt kommunikation med förhoppning om att kunna leda dig till drömjobbet.

Vill du ha hjälp med ditt cv-skrivande?
På förfrågan hjälper vi gärna dig att se över CV och ansökningshandlingar inför ditt jobbsökande.

Bli medlem
För att bli medlem skapar du en profil hos oss på Bravura och skickar ett mail till talentnetwork@bravura.se. Vi ser fram emot att höra av dig!