Våra tjänster – Rekrytering och bemanning

Hur kan vi hjälpa dig?

Bravura är experter på kompetensförsörjning inom tjänstemannaområdet och har sedan 2008 levererat rekryterings- och bemanningslösningar över hela Sverige. Vi är en engagerad och pålitlig partner inom rekrytering och bemanning som vill förenkla och förbättra rekryteringsprocessen genom en djupare förståelse för både våra kunder och kandidaters behov. Vi är ett målinriktat tillväxtföretag som har utsetts till Gasellföretag fem år i rad (2013, 2014, 2015, 2016 och 2017).

Bravura finns till för att korta ledtider för vakanser och förbättra matchningen av kompetens på arbetsmarknaden. När vi är framgångsrika blir effekten att människor får jobb och företag utvecklas genom rätt kompetens. Det är så vi skapar störst skillnad och det ger oss anledning att gå till jobbet varje dag och fortsätta kämpa för att en dag vara bäst i världen på det vi gör. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb.

Vi kan även en hel del om kandidatmarknaden och delar gärna med oss av insikter för att hjälpa er att lyckas med kompetensförsörjningen. Vill du ha insikter inom rekrytering och kompetensförsörjning? Kolla in Bravura Insights!

Rekrytering och bemanning utifrån ditt behov

 

Vill du veta mer? Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.

Låt oss underlätta din vardag! Du kan fokusera på din core business medan vi hittar rätt kompetens till ditt företag. Du väljer när du vill bli kontaktad genom att lämna dina uppgifter nedan. Då kan vi höra av oss till dig, förstå ditt behov på djupet och sedan föreslå en optimal lösning för hur vi löser dina personalbehov.