Våra tjänster

Hur kan vi hjälpa dig?

Bravura är en snabbfotad och personlig organisation som erbjuder rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet. Från en tidigare nisch inom data/it har vi nu blivit en heltäckande leverantör med målet att kunna rekrytera till samtliga av våra kunders avdelningar.

Vi tror på rörlighet på arbetsmarknaden för att låta rätt talang hitta till rätt företag. Vi ser vår roll som en katalysator mellan arbetsgivare och medarbetare där båda parter har möjlighet att utveckla varandra. Som rekryterings- och bemanningsföretag är vi en länk som kortar tiden på vakanser och förbättrar matchningen av kompetens.

Utöver rekrytering och bemanning finns vi till hands med kunskap om personal- och rekryteringsfrågor som våra kunder vill ha hjälp med. Vi är ett bollplank i HR-frågor och finns för att stötta i den kort- och långsiktiga planeringen av kompetensförsörjning.

Vad säger våra kunder?

Vi arbetar med flera hundra kunder varje år, varav många är återkommande – ett tecken på att de är nöjda. Som potentiell kund hos oss tror vi dock att du vill veta betydligt mer om hur vi är som leverantör. Vi tror också att dina frågor kan skilja sig från andra potentiella kunders frågor, beroende på vilken bransch du befinner dig och vilka utmaningar din verksamhet står inför.

Vi vill ge dig relevanta och ärliga svar på dina frågor. Genom att låta dig prata direkt med någon som tidigare har anlitat oss hoppas vi på att kunna ge dig en rättvis bild av Bravura som samarbetspartner.

Är du nyfiken på hur det är att anlita Bravura? Hör av dig så hjälper vi dig med en relevant kontakt.

Ring oss på 010-330 04 50, mejla till kontakt@bravura.se eller fyll i kontaktformuläret nedan om du hellre vill att vi kontaktar dig.