Om oss

Vi stärker företag genom människor och människor genom jobb

Jobb är något fundamentalt i de flesta människors liv och företagen behöver rätt medarbetare för att utvecklas. Vår roll är att vara den värdeskapande länken däremellan. Vi finns till för att korta ledtider för vakanser och förbättra matchningen av kompetens på arbetsmarknaden. När vi är framgångsrika blir effekten att människor får jobb och företag utvecklas genom rätt kompetens. Det ser vi som karmakapitalism och det ger oss en anledning att gå till jobbet varje dag och fortsätta kämpa för att en dag vara bäst i världen på det vi gör.

Vi särskiljer oss genom våra skickliga medarbetare, våra effektiva arbetssätt och vårt brinnande engagemang för att skapa värde och resultat för våra intressenter. Våra nöjda kunder och kandidater är kvittot på detta. Vi tror att nyckeln till framgångsrik rekrytering handlar om att vara en engagerad och pålitlig partner som förenklar och förbättrar rekryteringsprocessen genom en djupare förståelse för både kunder och kandidaters behov.

Bravura är ett tillväxtföretag och har sedan starten 2008 vuxit till en väletablerad aktör på den svenska marknaden för rekrytering och bemanning. Idag är idag vi ett av de snabbast växande företagen inom branschen. Vi verkar på en högt konkurrensutsatt marknad där vår främsta konkurrensfördel är att vi fullt ut drivs av insikter och förståelse för våra intressenters behov. Bravura har utsetts till Gasellföretag fem år i rad (2013, 2014, 2015, 2016 och 2017).

Behöver du rekrytera? Läs mer om våra tjänster!

Bravura i siffror

|

lediga tjänster finns att söka hos Bravura just nu.

|

medarbetare arbetar hos Bravura internt.

|

talanger registrerar sig hos Bravura varje dag.

|

konsulter arbetar just nu på uppdrag hos våra kunder.

|

matchningar via rekrytering har gjorts senaste halvåret.