Om oss

Vi hjälper dig med rekrytering och bemanning

Bravura har sedan starten 2008 vuxit till en väletablerad aktör på den svenska marknaden för rekrytering och bemanning och är idag ett av de snabbast växande företagen inom branschen. Vi verkar på en högt konkurrensutsatt marknad där vår främsta konkurrensfördel är att vi fullt ut drivs av insikter och våra intressenters behov.

Vi särskiljer oss genom våra skickliga medarbetare, våra effektiva arbetssätt och vårt brinnande engagemang för att skapa värde och resultat för våra intressenter. Våra nöjda kunder och kandidater är kvittot på detta. Vi tror att nyckeln till framgångsrik rekrytering handlar om att vara en engagerad och pålitlig partner som förenklar och förbättrar rekryteringsprocessen genom en djupare förståelse för både kunder och kandidaters behov.

Bravura finns till för att korta ledtider för vakanser och förbättra matchningen av kompetens på arbetsmarknaden. När vi är framgångsrika blir effekten att människor får jobb och företag utvecklas genom rätt kompetens. Det är så vi skapar störst skillnad och det ger oss anledning att gå till jobbet varje dag och fortsätta kämpa för att en dag vara bäst i världen på det vi gör. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Bravura har utsetts till Gasellföretag fyra år i rad (2013, 2014, 2015 och 2016).

Behöver du rekrytera? Läs mer om våra tjänster!

Bravura i siffror

|

lediga tjänster finns att söka hos Bravura just nu.

|

medarbetare arbetar hos Bravura internt.

|

talanger registrerar sig hos Bravura varje dag.

|

konsulter arbetar just nu på uppdrag hos våra kunder.

|

matchningar via rekrytering har gjorts senaste halvåret.