Om oss

Vi stärker företag genom människor och människor genom jobb

Jobb är något fundamentalt i de flesta människors liv och företagen behöver rätt medarbetare för att utvecklas. Vår roll är att vara den värdeskapande länken däremellan. Vi finns till för att korta ledtider för vakanser och förbättra matchningen av kompetens på arbetsmarknaden. När vi är framgångsrika blir effekten att människor får jobb och företag utvecklas genom rätt kompetens. Det ser vi som karmakapitalism och det ger oss en anledning att gå till jobbet varje dag och fortsätta kämpa för att en dag vara bäst i världen på det vi gör.

Vi särskiljer oss genom våra skickliga medarbetare, våra effektiva arbetssätt och vårt brinnande engagemang för att skapa värde och resultat för våra intressenter. Våra nöjda kunder och kandidater är kvittot på detta. Vi tror att nyckeln till framgångsrik rekrytering handlar om att vara en engagerad och pålitlig partner som förenklar och förbättrar rekryteringsprocessen genom en djupare förståelse för både kunder och kandidaters behov.

Bravura är ett tillväxtföretag och har sedan starten 2008 vuxit till en väletablerad aktör på den svenska marknaden för rekrytering och bemanning. Idag är vi ett av de snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretagen i Sverige. Vi verkar på en högt konkurrensutsatt marknad där vår främsta konkurrensfördel är att vi fullt ut drivs av insikter och förståelse för våra kunder och kandidaters behov. Bravura har utsetts till Gasellföretag fem år i rad (2013-2017).

Varumärket Bravura

Vårt varumärke står för högre engagemang samt smartare och mer effektiva arbetssätt. Vi vill mer, vi vill utveckla och vi vill alltid leverera värde och resultat till våra intressenter. Det engagemanget driver oss till att ständigt effektivisera våra arbetssätt, vilket förutsätter att vi är mer lyhörda och jobbar smartare med matchningen av kompetens. Varje enskilt uppdrag innebär ett nytt tillfälle att bevisa att vi alltid levererar det vi lovar. Den här inställningen som genomsyrar allt vi gör och allt vi står för. Det är vårt varumärkes löfte.

Behöver du rekrytera? Läs mer om våra tjänster!

Bravura i siffror

|

lediga tjänster finns att söka hos Bravura just nu.

|

medarbetare arbetar hos Bravura internt.

|

talanger registrerar sig hos Bravura varje dag.

|

konsulter arbetar just nu på uppdrag hos våra kunder.

|

matchningar via rekrytering har gjorts senaste halvåret.