Om oss

Vi hjälper dig med rekrytering och bemanning

På Bravura värderas ambition högt och vi gillar att ständigt vara på väg framåt. Sedan starten 2008 har vi vuxit kraftigt och utsetts till Gasellföretag fyra år i rad (2013, 2014, 2015 och 2016). Våra medarbetare har ett stort intresse för både näringsliv och människor och strävar alltid efter att jobba smartare för att underlätta våra kunders vardag.

Vi drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet för att kunna vara en pålitlig partner som snabbt och effektivt hittar rätt kompetens. Hos oss får du störst engagemang i varje uppdrag. Engagemang i kombination med att ständigt optimera hur vi jobbar för att tillsätta uppdragen är de framgångsfaktorer som gör att vi kan skapa värde för just ditt företag.

På Bravura brukar vi säga att syftet med vår verksamhet är att stärka företag genom människor och människor genom jobb. Bravura är experter inom tjänstemannaområdet och hjälper företag inom hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till korta deltidsuppdrag. Vid bemanning står vi för arbetsgivaransvaret under provanställningen eller en längre period, och vid rekrytering anställer ni personen från start.

Behöver du rekrytera? Läs mer om våra tjänster!

Bravura i siffror

|

lediga tjänster finns att söka hos Bravura just nu.

|

medarbetare arbetar hos Bravura internt.

|

talanger registrerar sig hos Bravura varje dag.

|

konsulter arbetar just nu på uppdrag hos våra kunder.

|

matchningar via rekrytering har gjorts senaste halvåret.