Hur kan vi hjälpa dig?

Intresserad av våra tjänster?
Ring oss på 010-138 82 85 eller lämna
dina kontaktuppgifter så återkommer vi.

Hur går det till?

När vi hittar rätt medarbetare till ditt företag utgår vi alltid från det specifika behovet och jobbar därefter utifrån en optimerad process med en kompetensbaserad metodik i grunden.
Processen

Om Bravura

Bravura är ett tillväxtföretag och har sedan starten 2008 vuxit till en väletablerad aktör på den svenska marknaden för rekrytering och bemanning. Idag är vi ett av de snabbast växande företagen inom branschen. Vi verkar på en högt konkurrensutsatt marknad där vår främsta konkurrensfördel är att vi fullt ut drivs av insikter och förståelse för våra kunder och kandidaters behov. Bravura har utsetts till Gasellföretag fem år i rad (2013-2017).

Varför ska du välja Bravura?

Vi drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet för att kunna vara en pålitlig partner som snabbt och effektivt hittar rätt kompetens. Det är vår roll och det vi är experter på. Hos oss får du störst engagemang i varje uppdrag. Engagemang i kombination med att ständigt optimera hur vi jobbar för att tillsätta uppdragen är de framgångsfaktorer som gör att vi kan skapa värde för just ditt företag.

Auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag?

Bravura är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och medlemmar i Bemanningsföretagen, en branschorganisation inom Almega.

Bravura auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag

Bravura i siffror

|

talanger registrerar sig
hos Bravura varje dag.

|

ansökningar får
Bravura in varje dag.

|

kandidater har tittat på våra
lediga jobb det senaste dygnet.

|

besök på bravura.se har
gjorts det senaste dygnet.