Engagemang

Bravura är ett målinriktat företag. Genom utvalda sponsorskap visar vi vår uppskattning för personer som vågar satsa och som kämpar för att göra verklighet av höga ambitioner.

Ångaloppet

Ångaloppets mål är att ge människor en annorlunda, rolig och utmanande dag i den sörmländska naturen. I lag om två springer deltagarna på grusvägar, genom hagar och snårig skog samt simmar i insjö och hav. Tävlingen är grundat av tre eldsjälar och har vuxit för varje år sedan det första loppet 2011. År 2014 och 2015 var det Sveriges största swimruntävling med över 700 anmälda lag.

Bravura sponsrar Ångaloppet då det ligger i linje med hur vi arbetar aktivt med våra medarbetares välmående och hälsa. Vi tror på aktivitet och att arbeta i lag mot ett gemensamt mål, något Ångaloppet verkligen ger möjlighet till. Läs mer om Ångaloppet här.

Frida Persson

Frida Persson är elitfriidrottare och tävlar för Hammarby Friidrott med huvudgren 400 meter häck. Hon har bland annat representerat Sverige i ett flertal Finnkamper och vunnit SM-guld. Frida har representerat Sverige i tre Europamästerskap på distanserna 400 m häck och 4×400 m. Tidigare har Frida arbetat deltid på Bravura vid sidan av sina studier på Handelshögskolan i Stockholm.

Bravura sponsrar Frida då det ligger i linje med vår uppmuntran av kämparglöd och inställningen att ingenting är omöjligt. Vi tror på att jobba aktivt mot mål, vilket Frida visar prov på dagligen. Vi gillar en aktiv livsstil, något Frida som elitidrottare tar till sin spets. Genom sponsorskapet får Bravuras medarbetare möjligheten att träna med Frida. Vid ett par utvalda tillfällen per år håller Frida i träningspass enbart för Bravuras anställda. Dessa pass innehåller allt från löpteknik till styrka- och uthållighetsträning.