Engagemang

Bravura är ett målinriktat företag. Genom utvalda sponsorskap visar vi vår uppskattning för personer med engagemang som vågar satsa och som kämpar för att göra verklighet av höga ambitioner.

Bravura och Help to Help inleder långsiktigt samarbete

Tillsammans stärker Help to Help och Bravura unga människor i Östafrika genom utbildning och jobb. Samarbetet, som inleddes under våren 2017, innebär att Bravura sponsrar studenters högskoleutbildning i Tanzania & Uganda. Anställda på Bravura har möjlighet att använda sin kompetens för att göra skillnad, exempelvis genom att coacha de studenter Bravura sponsrar inför arbetslivet, exempelvis genom att skriva CV, personligt brev samt att utmärka sig under arbetsintervjun.

Läs mer om Help to Help:
Läs blogginlägget här
Se presentationsvideon här

 

Stockholm Ski Marathon

Välkomna till Bravura Stockholm Ski Marathon – ett skidlopp i Stockholm! Vi på Bravura tror på en aktiv livsstil och att fysisk aktivitet har en positiv påverkan på människors välmående och prestation. Det vill vi manifestera genom att engagera oss i ett skidlopp. Med initiativet hoppas vi kunna inspirera både våra målinriktade medarbetare och omvärlden till en ännu mer aktiv livsstil.

Bravura Stockholm Ski Marathon är ett skidlopp som genomförs på Lida Friluftsgård i Tullinge, söder om Stockholm. Loppet är seedningsgrundande till Vasaloppet och Tjejvasan. Man kan delta i klasserna motion och tävling och distanserna 46 och 16 km.

Läs mer om Bravura Stockholm Ski Marathon:
Officiell hemsida
Pressmeddelande